Jawatan Kosong SPA Perak 2018 : Iklan Khusus Rakyat Perak


Jawatan Kosong SPA Perak 2018 Online Khusus Rakyat Negeri Perak

Sekarang ini begitu banyak peluang jawatan kosong Perak 2018 telah mereka buka untuk anda semua. Selepas satu demi satu iklan jawatan kosong terpapar dan dibuka kepada umum.

spa perak

Kali ini khusus kepada rakyat negeri Perak di bawah pemerintahan DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang mana permohonan Jawatan kosong SPA Perak telah dibuka kepada anda yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi senarai jawatan kosong SPA Perak online sekaligus menyertai keluarga besar sebagai kakitangan kerajaan negeri Perak

Ada yang berminat di sini?

Pastikan anda yang hantar dan daftar permohonan jawatan kosong SPA Perak 2018 seperti di atas adalah terdiri daripada warganegara Malaysia yang merupakan rakyat DYMM Sultan Perak Darul Ridzuan. Anda hanya perlu daftar sekali. Apa yang perlu dilakukan hanyalah kemaskini maklumat dan butiran mengenai diri anda yang terkini jikalau ada senarai jawatan kosong perak SPA yang terbaru.

Pemohon hanya perlu mendaftar sekali sahaja dan pengemaskinian maklumat serta permohonan jawatan hendaklah dibuat setiap kali iklan kekosongan jawatan dikeluarkan.

Anda Juga hendaklah berumur tidak kurang dari 20 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan kosong SPA Perak 2018 ini.

Anda perlu menggunakan borang permohonan online yang boleh anda semak di Portal Rasmi  SPA Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri perak (spa perak gov my) melalui link di bawah ini.

Cara Permohonan Jawatan Kosong SPA Perak 2018

Perhatikan senaraian berdasarkan jadual di bawah ini daripada masa ke semasa. Berita Semasa akan kemaskini jikalau ada senarai jawatan kosong Perak SPA yang terbaru.

Senarai Butiran Terkini Jawatan Kosong Perak
Jawatan: Penghulu (taraf tetap)
Kategori: Perkhidmatan Pentadbiran Dan Sokongan
Kekosongan : 2

Perkara Butirannya
Daftar Permohonan online dan Semakan Keputusan Permohonan KLIK SINI mohon

Sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi:
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Perak; Aras 1 Kompleks Islam Darul Ridzuan; Jalan Panglima Bukit Gantang Wahab; 30000 Ipoh Perak Darul Ridzuan
No Tel : 05-2540615; No Faks : 05-2422239