≡ Menu

Saps Ibu Bapa. Semakan Keputusan Peperiksaan Sekolah Online 2017



(Kemaskini terkini pada: Jul 17, 2017)

Saps Ibu Bapa. Semakan Keputusan Peperiksaan Sekolah Online 2017

Nampaknya satu demi kemudahan yang disediakan oleh Kementerian Pendidikan malaysia telah mula kelihatan

saps

Mereka bergiat aktif untuk menaiktaraf kemudahan dan sistem mereka untuk digunakan oleh pelajar, guru dan tidak lupa juga para ibu bapa.

Ya…semuanya boleh didapati secara online sekarang ini. Ini Termasuklah juga apabila para ibu bapa boleh membuat semakan keputusan peperiksaan anak-anak anda daripada masa ke semasa terus secara online baik keputusan peperiksaan pertengahan tahun, semakan keputusan akhir tahun dan tidak lupa juga keputusan percubaan. Tetapi tidak untuk semak result dan keputusan UPSR, PT3 dan juga SPM 2017

Ia boleh didapati menerusi laman web dan portal Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah yang mana terbahagi kepada guru

  • Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah guru
  • Semakan ibu bapa Saps

Sekarang ini tiada alasan lagi untuk anak-anak anda cuba-cuba untuk menyorokkan keputusan peperiksaan sekolah 2017 mereka tahun ini dengan lebih tepat. Apatah lagi untuk anak-anak anda meniru tandatangan anda sebagai ibu bapa ketika kad kemajuan yang mengandungi keputusan peperiksaan terkini mereka ketika diserahkan oleh guru.

Diharapkan tiada lagi selepas ini…..

Semuanya boleh didapati secara terus melalui LINK dan pautan seperti di bawah ini :

Semakan Saps Ibu Bapa . Check Keputusan Peperiksaan Murid dan Pelajar Online

Semak pada pautan di bawah ini:

Adakah result dan keputusan yang anda terima, anda berpuas hati?

Perkara Butirannya
Semakan Ibu Bapa KLIK SINI
Contoh keputusan murid dan pelajar semak gambar-gambar di bawah

Bagi Berita Semasa sendiri kemudahan portal ini menjadi lebih mudah untuk ibu bapa memantau perkembangan dan prestasi semasa anak-anak anda di sekolah Malaysia terus secara online sekaligus menjadi perantara terbaik antara ibu bapa, guru Malaysia dan juga pelajar itu sendiri melalui portal Saps Ibu Bapa ini.

Ujian/Peperiksaan Tahun/Tingkatan Tarikh Mula Masuk Markah Tarikh Akhir Masuk Markah
Ujian Awal Tahun Tiada Tiada Tiada
Peperiksaan Pertengahan Tahun Tahun 6 dan Tingkatan 5 18 Mei 2017 16 Jun 2017
Peperiksaan Percubaan Tahun 6 20 Julai 2017 18 Ogos 2017
Peperiksaan Percubaan Tingkatan 5 14 September 2017 6 Oktober 2017
Peperiksaan Akhir Tahun Tahun 5 dan Tingkatan 4 2 November 2017 24 November 2017

Manakala untuk semakan gred markah sekolah rendah sekolah menengah serta sekolah menengah atas boleh anda semak pada 3 gambar di bawah :

P/S : Dalam pada masa yang Berita Semasa masih lagi menerima laporan yang mana portal ini dilihat masih lagi lembap dan sukar untuk diakses. Harapan Berita Semasa agar, pihak KPM aka Moe ambil tindakan drastik menggunakan capaian dan kemudahan server yang lebih baik bagi mengekalkan uptime di tahap memuaskan.

PP/S : Kepada para ibu bapa jikalau ada sebarang masalah mengenai akses Saps Ibu Bapa, boleh hubungi terus guru kelas anak-anak anda dan maklumkan kepada mereka untuk tindakan segera.

PPP/S : Apa pandangan anda selepas menggunakan portal Saps Ibu bapa? Contoh keputusan ujian peperiksaan pelajar sekolah rendah dan sekolah Menengah yang telah disemak melalui semakan Saps Ibu Bapa seperti yang tertera ada di bawah ini untuk semakan anda dengan gambar-gambar di bawah!

PPPP/S : Jika ada di antara anda yang tertanya-tanya apa itu kod? Anda hanya perlu masukkan dan salinan semula nombor yang terpapar di sana.

Sambung Baca Lagi Artikel Terbaik Yang Ini Pula. Ada Kaitan Dengan Yang Di Atas :

APDM Kehadiran Murid Sekolah Malaysia 2017 Pangkalan Data KPM Online Moe Slow da... APDM Kehadiran Murid Sekolah Malaysia 2017 Pangkalan Data KPM Online Moe Slow dan Lembap? Setiap awal tahun, kalangan guru cukup sibuk untuk melakukan proses pendaftaran semula dan kehadiran murid da...

255 Komen Bernas di Berita Semasa… add one
  • 1 norhizah binti abdulsain 9:45 pm

    sistem Analisis peperiksaan sekolah

  • 2 PO0I9MIOJNSVOL,UJ 9:10 am

    BURNFDMMDUJDBBYHNSVG

  • 3 Anonymous 2:32 pm

    980106106097

  • 4 Nickelos Geranmong 10:43 am

    021229-130173

  • 5 kaka 4:24 pm

    Semenjak dah ada saps saya dapat keputusan yang cemerlang alhamdulillah syukur.

  • 6 rahika 4:59 pm

    010325120940

  • 7 fitri nur amira 2:00 pm

    0172027354

  • 8 Gobloka 2:07 pm

    Hoi bangang. Yang kau pergi letak no telefon dengan no ic kat komen ni buat apa haa.

  • 9 Samantha 10:18 pm

    Ever since the creation of SAP I have log in to check on my son’s results since 2012. But each time the page showed blank without details. I want to know is SAP keyed in by the school or by the form teacher?

  • 10 Emmyriln Stella Jameston 10:34 am

    SB149455

  • 11 WAGIO 11:06 am

    AKU PEREKSA NO. 1

  • 12 Wahio 11:27 pm

    Vgggg

  • 13 Amirul bin idris 8:26 am

    Kalau nk berjaya
    kena berusaha

  • 14 030927-08-0948 10:56 am

    Komen klau nk berjaya jgn lupe allah

  • 15 sharan 12:26 pm

    Aku no1

  • 16 mohd sharizan bin madsa 6:46 pm

    semakan seps ibu bapa

  • 17 mohd sharizan bin madsa 6:46 pm

    semakan saps ibu bapa

  • 18 Siti adibah 8:16 pm

    Siti adibah binti ahmad sharie

  • 19 jumaini buhari 9:56 am

    jumaini buhari

  • 20 Asmawati 5:01 pm

    Aq nak dpt 6A upsr

  • 21 Mohd Imran bin Mohd Sukur 6:56 pm

    5cemerlang,school in sekolah kebangsaan tanjong piandang

  • 22 eru 2:38 pm

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  • 23 Princess sufiana (@princesssufiana) 7:35 pm

    ape ni bangang2 ,tak baiklah…..

  • 24 Princess sufiana (@princesssufiana) 7:36 pm

    betul3

  • 25 Princess sufiana (@princesssufiana) 7:38 pm

    hai

  • 26 Romaida 10:26 pm

    Hai everyone

  • 27 su hui ming 10:49 pm

    semakan ibu bapa

  • 28 Anonymous 10:46 am

    hai,saya dpat no.1

  • 29 muhamad haziq bin azman 2:55 pm

    Hai saya haziq

  • 30 muhamad haziq bin azman 2:57 pm

    Hai saya haziq
    And hai everyone

  • 31 Siti zafirah binti Misbahuddin 10:02 pm

    Korang mcm mane nk tengok saps

  • 32 fahrilzal aiman bin ahmad zaidi 8:15 pm

    Sk majidi baru

  • 33 Idris ali 9:08 pm

    Salam..semua dgn adenye sistem begini dapatlah jugek kite ketahui tahap pembelajaran anak2 kite..is the best for ourself..good luckk..doakan anak saye dpt 5A UPSR 2016…

  • 34 Cik amani 8:54 pm

    Snang nk check result

  • 35 hantu 8:57 pm

    bangang

  • 36 MOHD EBIT BIN ABDULLAH 5:34 pm

    S.k sembukan tahun tiga bestari

  • 37 abdul razak 10:18 pm

    011126130761

  • 38 abdul razak bin muhammad thamrin 10:20 pm

    011126130761

  • 39 zahirah 6:40 am

    Boleh tahu markah yg sebenar dengan menggunakan saps!yeay

  • 40 Anonymous 5:01 pm

    oraitt braderr

  • 41 roti 10:35 pm

    cuak

  • 42 Nurul syafiqah 9:31 am

    sy nk tnye, kenpe sy bkk saps xblh? Sy dh cbe bnyk kli tpi ttp x blh

  • 43 Dayah 1:14 pm

    Alhamdulillah

  • 44 ika 4:24 pm

    kne sy da bkak bnyak kli tetap x bleh?

  • 45 Ilham fikri bin mohd hairudin 7:30 pm

    Ok

  • 46 nurazwani 7:59 pm

    hai

  • 47 hazel 8:39 pm

    Everytime I enter my ic number, it says that “tiada di dalam pangkalan data” so I wonder if this happens to me or to more people out there. I cannot check my results but I’m sure that i enter my ic number correctly. Please fix.

  • 48 Loo Yoong Khim 11:50 pm

    hello

  • 49 AFIQ 1:31 pm

    Bukan bangang la tpi gatal..NAK suruh org ngorat la tu..

  • 50 Anonymous 11:45 pm

    betul ke result pt3 2015 keluar esok??? or its that fake?

  • 51 nura 8:46 am

    entahlah

  • 52 Ayin 9:49 am

    Btul ke result PT3 kluar ari ni.?? Mcm mana nak tngk.??

  • 53 ikmal 11:27 am

    pepek kamu buruk

  • 54 Muhammad Zaid 1:17 pm

    Sorry . Harini 15.11 . Tapi xde pon keputusan PT3 kat SAPS . Mcm mne erkk ?

  • 55 Haha 4:34 pm

    Knp xleh bkk saps ????

  • 56 norfaraziela 2:23 am

    Mcm mne nk tngok result pt3 kte dh keluar.bgitau sikit

  • 57 RTTDTDFGH 8:31 am

    HGGWAEKFGWEJF HWJYAGEFJKWGQ hai awak hijau

  • 58 Nur Syahillah Ishak 10:23 am

    kata boleh check kat saps 15/11/2015 tapi nie da masuk 12/11 pon tak boleh tengok lagi. macam mana ni? cuba bagi info tu betul²

  • 59 Nur Syahillah Ishak 10:25 am

    kata boleh check kat saps 15/11/2015 tapi nie da masuk 16/11 pon tak boleh tengok lagi. macam mana ni? cuba bagi info tu betul²

  • 60 analiyana 11:38 am

    hai

  • 61 Wafa 3:43 pm

    Alhamdulilah mak sy tk marah:-)

  • 62 hepply 9:30 pm

    aduh!pt3 syg mcm mana check awk dgn online.Dah lama tau tak aku tunggu you.Tp takpa yg penting aku dah jwb all quetion during pt3..trpaksa menghrp ja la…bye.

  • 63 wing chun 10:00 am

    biarlah busuk

  • 64 wing chun 10:02 am

    engkau tu busuk. kau dapat 5F

  • 65 timah tue... 12:36 pm

    weyh

  • 66 A 12:43 pm

    Perangai dan akhlak kamu lagi buruk..

  • 67 Zatytaty 5:25 pm

    assalamualaikum , mcm mna mau chck result pt3 ni yaa ? smpai skrg xdaa masuk ..

  • 68 Nur Maria Ulpa Binti Lalu Nuramin 8:38 pm

    Saps sekolah menengah kebangsaan senggarang

  • 69 annymouse 9:05 pm

    Longoi

  • 70 safina 9:53 pm

    Mcm mana ye kita nk check keputusan pt3 ,tadi saya check tak de pun.kata keluar 15/11/2015 tapi tal dpt pun

  • 71 kambing 2:03 am

    baek eh tak boleh bukak saps

  • 72 ko rasa? 11:05 am

    Weiii broke weii nombo satuu huhu

  • 73 aisyah 6:14 pm

    hai

  • 74 aisyah 6:15 pm

    korang mcm mne nk tengok kls

  • 75 Anonymous 7:53 am

    lawak la korg nie.. apelh

  • 76 haliqa 1:29 pm

    Kenapa sy check saps ni takde keputusan periksa akhir tahun?sedangkan orang lain check ada??stress ambo dibuatnya….

  • 77 DIFFEREN 2:33 pm

    hahaha alhamdulillah gerd exam semakin meningkat

  • 78 syed muhd zulkarnain 2:38 pm

    wow keputusan saya

  • 79 kausalya 3:36 pm

    Peperiksaan Akhir Tahun

  • 80 Nazirah Ramli 12:24 am

    Salam macam mana nak bukak saps

  • 81 fify 9:55 am

    Saya dpt no 1 dgn 9 mata pelajaran tertinggi

  • 82 Aina 10:07 am

    Alhamdulillah syukur PKSM 3 aq dpt 5A3B?

  • 83 Muhammad syahrizal ikbal bin mohd ridwan 11:20 am

    020626-11-0139

  • 84 zizi 4:31 pm

    Huyoooo

  • 85 Muhd Firdaus 8:42 pm

    Seronoknye bile dapat tgk keputusan sendiri

  • 86 Abdullah.zubairi@gmail.com Zuba09876 9:11 pm

    Markah tak cantik

  • 87 siti rahmah bt zulkifli 9:56 pm

    bersyuj

  • 88 siti rahmah bt zulkifli 9:58 pm

    bersyukur dpat tng0k result..

  • 89 rabiatul 11:29 pm

    Hai..mcm mana nk tengok saps

  • 90 rabiatul 11:30 pm

    Saoe kat sini sekolah17

  • 91 Mirul Jambu 11:23 am

    Add Wechat Mirul. Id:kitswagger_99 Nak tambah friend je ☺

  • 92 wushito 7:36 am

    xde pun,blank :/

  • 93 nurul 4:23 pm

    Hahahahahahahahahahahahahahahaha….stress….

  • 94 qila 4:29 pm

    Sesiapa inginkan lebih pengetahuan tentang saps ini sila hubungi 016 tekan 2 jahanam….haha…jgn marah….

  • 95 siti 7:32 pm

    biar dielah yang penting die HAPPY☺☺☺☺

  • 96 Anish 9:56 pm

    awat sy access x mau2 nie ..hadoiyaiii

  • 97 vaitheshewary 9:18 am

    Smk seri kota puteri

  • 98 muhammad aiman haqeem 3:26 pm

    aiman

  • 99 loverna lovelia 4:57 pm

    Knpe lah gua dpt nombor 3??? Baik2 gua dpt nombor 1 jdi nombor 3… Adoiiiii!! Nasib baik my mother x marah…huhhu

  • 100 Anonymous 8:41 pm

    la biar pu la

  • 101 iman 3:58 am

    Sye yakin nk dapat 8 a dlm pt3

  • 102 anis suraya 12:29 pm

    macamana nak cek result pt3? ramai yang kata diorang dah tahu ?????

  • 103 anis suraya 12:51 pm

    Weiii cam mana nk tgk result pt3

  • 104 ain 12:53 pm

    Haiii

  • 105 ain 12:55 pm

    Aminnn

  • 106 nobody 1:00 pm

    Putus asa ako kaek gini

  • 107 nobody 1:04 pm

    Selamat berkenalan ya aiman:)

  • 108 Anonymous 9:50 pm

    Tak lapar???

  • 109 unta 9:35 am

    Nape slalu xlah hah?

  • 110 Nur Dyla Ashikin bt Uzair Mat 9:37 am

    Aku pon jugak

  • 111 Husna Ezzuwara 9:39 am

    Me too marah btl

  • 112 zulhilmi 2:21 pm

    Xbolehh Tngok Pum

  • 113 zulhilmi 2:24 pm

    Weiii cam mana nk tgk result pt3

  • 114 madam lyn 4:21 pm

    Macam mana nak check keputusan pt3 online..tq

  • 115 Aheroy Bonny 10:34 pm

    Hahaha..

  • 116 nurul 10:57 pm

    Macam mne nk cek result pt3.

  • 117 ajimpoyo 2:44 am

    aslm

  • 118 ajimpoyo 2:45 am

    add lah wechat saya nah id-rajanazeem30

  • 119 ajimpoyo 2:47 am

    saya nie orang sarawak

  • 120 ajimpoyo 2:48 am

    selamat berkenalan

  • 121 syakila 4:29 pm

    mcm mne nk semak a”aahh kurang fahamlhh errmmm

  • 122 syakila 4:37 pm

    sshlhh nk cek abizlhh bateri gini asik cek mnde nii jee errmmm tkpelhh nnty tau jgkk

  • 123 Anonymous 1:17 pm

    pt3 da keluar ke

  • 124 Anonymous 1:19 pm

    010514080896

  • 125 ct 4:48 pm

    just check keputusan adik… hehe
    spe yg ade wechat add la ct ye id : sanubari20

  • 126 MUHAMMAD 1:32 pm

    BETULKE SAPS X LEH TENGOK

  • 127 YU 4:50 pm

    SAPS BERGUNA KEPADA IBU DAN BAPA

  • 128 WAN ASYRA 5:06 pm

    BETUL BETUL BETUL

  • 129 _ Nurr _ 11:29 pm

    Assalamualaikum .. Boleh sy nk tnya mcm mane nk check result pt3 online ????

  • 130 _ Nurr _ 11:31 pm

    Alamakk semua org dh td0 ke musim tengkujuh nie ?

  • 131 pikah 10:09 am

    Mcm nk cek result pt3 tolong please!!!!

  • 132 Anonymous 12:41 pm

    Haaa..mcm mna nk semak result..x bleh arr

  • 133 Anonymous 3:11 pm

    sapa ckp ppk kmu buruk tu arrhh … smoga allah .. memperbaiki aklhk kmu

  • 134 Almenzo Idris 5:10 pm

    Pt3

  • 135 Anonymous 8:32 pm

    besok baru kluar orng kasi kluar lah ni mlm …jadi dak susah.pi skolah ku yg jauh.

  • 136 Anonymous 12:31 am

    Tda pun sya cek di saps

  • 137 Ikhmal Hakimi 1:43 am

    Nk buka mcm mna ny??

  • 138 Nickname :ainaa 2:57 am

    mcm mne nk check result nii..ckp ar kuar result dahh..hurmm

  • 139 Nickname :aini 8:25 am

    hmmm

  • 140 rui 11:45 am

    :D

  • 141 NY 3:23 pm

    Setiap kali saya cuba masuk ke sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php, skrin memaparkan notis, ” This webpage is not available”, ERR_ CONNECTION_RESET atau ERR_TIMED_OUT. Tak log in pun dah timed out?

    Macam mana ni MOE…ada kemudahan SAPS IBUBAPA, tetapi sering tidak berfungsi apabila kita ingin menyemakkan keputusan peperiksaan anak..Nak semak keputusan PT3 pun tak boleh.

  • 142 Anonymous 4:47 pm

    sama la dgn sy..dia ckp no ic toada dlm pengkalan data

  • 143 iqbal 9:11 pm

    nk tgk result pt3 mcm ni anis pegi skola and dpt la result pt3 nnti

  • 144 Anonymous 11:55 pm

    knp result pt3 x keluar? mcm mna mw cek ,?

  • 145 Saiful 3:55 pm

    Website SAPS ni ada masalah ke? Sudah sebulan saya cuba nak masuk tak dapat, sampai hari ni.

  • 146 edyezie 5:21 pm

    knpa tk blh bka ne..

  • 147 syakila 9:08 am

    Pelik2 tihhii nii nk komen kee bg no n id nii tihhii pelik nyee..

  • 148 muhammad hamizan 1:53 pm

    keputusan peperiksaan ahkir tahun 2015

  • 149 Anonymous 12:17 pm

    mak aq suroh belajar tinggi2 ..yyeeaa tahun ni aq naik drp tigkat due ke tingkat tige :3

  • 150 anonymous 11:11 am

    mcm mana nak buat ni ? tk keluor pon result

  • 151 Siti 10:40 am

    Sya cuba check utk ank2 sya d Kedah tp x dpt pon. Npe yea ? Ank yg d Selangor dpt plak tgok result nyew.

  • 152 Anonymous 6:54 pm

    Terlampau bodoh website SAPS ni. Tk lengkap, tk efficient, ada 4 ujian sepanjang tahun tapi kekadang 2 je yg boleh tgk yg lain kosong. System kalau tk bagus jgn release. Ini system dalam keadaan tk lengkap,bodoh,lembap pon bagi org.pakai ke.

  • 153 DIFFEREN 3:23 pm

    Thn ni PT3 hmmm… Tak pa berbekalkn kesabaran & keazaman in shaa Allah pasti berjaya

  • 154 Anonymous 1:00 pm

    shamil shafiq fitri mak kau hijau

  • 155 Anonymous 2:08 pm

    Happy nya saya

  • 156 christynce 9:35 pm

    Ok lah klo nk tgok rsult kat sni….

  • 157 christynce 9:38 pm

    Thun ni nak pt3… nak sdia pn blum2 lgy…. ttpi yg pasti stiap ujian msti mhu high mark….

  • 158 Anonymous 10:37 am

    Pro

  • 159 ritsu 8:19 pm

    the marks are keyed in by the subject teachers.that is why some marks are not there when you log in,there r some subjects without marks.

  • 160 ritsu 8:20 pm

    lol

  • 161 mages 11:01 am

    Bznnnnn

  • 162 Nurul 3:45 pm

    Alhamdullillah

  • 163 Lee Shi Lin 9:44 pm

    1025-01-1024

  • 164 Aravind 3:29 pm

    Saya tidak dapat akses SAP, lamannya tidak berfungsi

  • 165 Medline Meltelda Binti Jimmy 7:56 am

    Bagaimana pula dengan keputusan saya

  • 166 ahmad zuhdi 11:16 pm

    Dulu aku dapat B matematik sekarang dapat A

  • 167 Anonymous 12:20 pm

    sbb inda dpat

  • 168 Lee Shi Lin 8:54 pm

    031025011024

  • 169 Shanu 9:00 pm

    Memeriksa keputusan peperiksaan.

  • 170 Anonymous 3:12 am

    saya mahu memeriksa keputusan peperiksaan

  • 171 Wong Pei Wen 11:19 am

    saya mahu memeriksa keputusan peperiksaan

  • 172 NUR SAFIAH BINTI MUHAMMAD JAILANI 3:03 pm

    Saya mahu memeriksa keputusan peperiksaan

  • 173 Anonymous 7:51 am

    Komen tolong check sya punya keputusan

  • 174 sila syuhada bt syazarul hisyam 7:57 pm

    Thank you

  • 175 alia syuhada bt syazarul hisyam 7:59 pm

    Thanks

  • 176 ismawi 10:59 am

    hai

  • 177 Anonymous 7:23 pm

    Senang
    La

  • 178 Nama: 4:49 pm

    good and nice

  • 179 afik 11:12 am

    hai jga boy

  • 180 elismayanti 9:50 am

    Keputusan ank saya salah…… bahasa arab

  • 181 lia 10:17 am

    macam mana nak tengok markah peperiksaan
    kalau tak boleh nak masuk
    sesiapa boleh tolong
    tolong plissss

  • 182 afiq 10:42 am

    hotok mu bodo ckp molek sikit

  • 183 FASYA 12:39 pm

    Semakan ibu bapa sangat baik

  • 184 Dggfuvjg 6:28 pm

    Boleh pumas orang

  • 185 tunku abu bakar 9:31 pm

    Siapa nk ngurat kau aku nak nengok muka kau blhh

  • 186 ainaa farahdina 9:37 pm

    Saya ag mula 2 cikgu tulis 74 lepastu satu kelas cikgu tanda 3 soalan salah tpi satu kelas betul saya dh ckp n cikgu 1 soalan 2 mark ah cikgu dh cop cikgu betul kan tpi saya dpt 80 Vila nengok saps 74 cikgu tk tambah markah jadi skrg 74

  • 187 Garuda 9:38 pm

    mmg bagus. Tapi kalau datang dia punya biol
    menyusahkan orang betul

  • 188 Munira 9:40 pm

    boleh check link saps kat atas tu
    dapat x?

  • 189 Zarina 9:43 pm

    hai jugak kat awak

  • 190 zakwan 9:43 pm

    berapa awak dapat keputusan peperiksaan sekolah?

  • 191 Syazliana 9:44 pm

    tahniah kat awak
    doakan kita juga ye

  • 192 Siti Fatimah 9:46 pm

    Meddling Meltelda
    away bleh tengok melalui pautan link kat atas
    saya baru check result

  • 193 PELAJAR YANG MARAH 9:14 am

    KENAPA TAK BOLEH BUKA!!!1!!!!!! TAHAP PERKHIMATAN SANGAT BURUK!!!!
    PECAHKAN SENDIRI!!!

  • 194 p4p4-j4h4t 11:28 am

    KAWE PO X TAHU NK WK GANO…….MAAF YUNK

  • 195 Ungku nur asfamelda 12:52 pm

    Don give up ?
    Keep fightting?

  • 196 Sangat marah 12:53 pm

    Kenapa tak leh bukak????

  • 197 Ungku nur asfamelda 12:56 pm

    Àlhamdullillah akhirnya usaha saya terlah berjaya dapat no 1???

  • 198 Ungku nur asfamelda 12:58 pm

    Alhamdulillah dapat no 1??yey seronoknya??

  • 199 Anonymous 1:46 pm

    tak dapat buka la pulak

  • 200 anonymous ? 11:11 pm

    asl slow ngat

  • 201 jem 1:04 pm

    woi krg gila ka ha!

  • 202 BAVANI DEVI 3:16 pm

    BAVANIDEVI10101

  • 203 Nadia 7:18 am

    Asal sye punya xley nk bukak

  • 204 Anonymous 5:39 pm

    panariiiii……uhhhh sangsara aramaiti
    saranghea chincah

  • 205 kdsjdcs 12:50 pm

    susah betul lah jawab peperiksaan!

  • 206 kdsjdcs 12:53 pm

    apa itu bavanidevi 10101

  • 207 kdsjdcs 12:54 pm

    apa tak dapat buka ah

  • 208 kdsjdcs 1:07 pm

    sabar insyaaloh lain hari kau dapat juga ok jangan nangis bye bye

  • 209 kdsjdcs 1:09 pm

    bagus , kuat kan semangat

  • 210 kdsjdcs 1:10 pm

    sabar sabar OK

  • 211 kdsjdcs 1:12 pm

    AKU PUN GAGAL!

  • 212 norviana binti Alias @aziz 7:17 pm

    030812120372

  • 213 norviana binti Alias @aziz 7:18 pm

    Lulus kah sape lulus

  • 214 Anis saffiea 11:04 pm

    Kita kenalah belajaq betul betul dan fokus

  • 215 siti nurziana 11:05 pm

    mampus lh kmu

  • 216 Anonymous 8:47 pm

    hang pi mana

  • 217 Aryn 10:25 pm

    Result kjp naik kjp turun.Huhu, result pun ada psg surut jgk

  • 218 Ainur Alia 1:39 pm

    Wey syok kalau ade saps

  • 219 Nurul nabila 12:35 pm

    Nama saya nabila‚nak tnya npa tak blh cheak urmm..nanak gak tau brpa A dpt…Doakn pt3 dpt 5a amin harap ii lh dpat an .

  • 220 Muhammad Ariff 3:49 pm

    bila keluar markah peperiksaan upsr

  • 221 NUR DIANA SHAHIRA 9:51 am

    BUKN KA UPSR THN NIE 6A]

  • 222 Khairul Keleng 3:23 pm

    Alhamdulillah

  • 223 setira bensil 3:37 pm

    syukur……lulus juga aku….

  • 224 Aiena 8:38 pm

    Assalamualaikum bising nya

  • 225 Aiena 8:41 pm

    Bagi bah id kamu WeChat hehehe via aiena😏

  • 226 Aiena 8:48 pm

    Krik ba add aq ya tambah rkn jk
    Aina_22003

  • 227 nurfarahidayu00 10:09 am

    apeni sistem dah di tukar la

  • 228 Angelinna Isyha Anak Aban 7:43 pm

    050413-01-0596

  • 229 liyana 10:37 am

    kenapa ada kod pengesahan?

  • 230 hafiz 10:38 am

    kenapa ada kod pengesahan?

  • 231 Aqilah 12:56 pm

    Hai

  • 232 vanessa 8:23 pm

    peperiksaan baik baik saya tulis

  • 233 nur afifah binti ismail 3:50 pm

    mengapa saya tidak dapat buka SAPS

  • 234 kfc 9:54 pm

    ike jom

  • 235 Viviana Bintang Anak George Janang 12:42 pm

    hai saya tak sabar menunggu 17.November.2016

  • 236 Putry 10:22 pm

    Kenapa tk boleh buka saps?

  • 237 TOPIK MAHDOM 9:57 pm

    BAPAK AKU SUKA SAP SAP TAU

  • 238 aina 11:27 pm

    macam mana nak pandai ashik tengok tepon je orang tengok la sikit buku tu

  • 239 didiek 9:07 pm

    Ni I nak nanya cam ne buka saps cam nak nengok keputusan

  • 240 low boon hock 9:00 pm

    Smk st Michael

  • 241 lim yi jie 6:53 pm

    haha

  • 242 Anonymous 10:02 pm

    hai

  • 243 zaim haiqal bin azam 3:44 pm

    assalammualaikum semua murid2x tahun 6 .saya sekolah kat sk pekan kinarut sekolah kat sk pekan kinarut best tau…..!!! saya mahu menadapat 6A dalam UPSR jadi doa kan saye ok

  • 244 alut 7:12 pm

    Ajar ajar

  • 245 junitah rusdi 2:16 pm

    Ha..ha..

  • 246 nur farisya amira 1:34 pm

    senang apabila ada saps ni.Senang nak check keputusan peperiksaan

  • 247 Muhd Raimi Imran 8:48 pm

    Batu 18 Guar Chempedak , Kedah Darul Aman.

  • 248 antonio 4:25 pm

    yakian i hate this web side

  • 249 ...... 3:07 pm

    kenapa x leh bukak

  • 250 Phibest diego 6:11 pm

    Macam mana nak semak

  • 251 Phibest diego 6:12 pm

    Berapa kali dah aku cuba

  • 252 Suaidah 3:50 pm

    Aku dapat no sepuluh je.

  • 253 Law min yee 3:27 pm

    成级册

  • 254 adrian 6:28 pm

    saps

  • 255 adrian 6:29 pm

    keputusan

Tinggal Komen Bernas Bagi Topik Ini