Malaysia Airlines Check In dan Print Boarding Pass


Malaysia Airlines Check In dan Print Boarding Pass

Untuk perjalanan yang jauh, contohnya penerbangan ke London, Paris Berita Semasa lebih memilih untuk book dengan syarikat penerbangan Malaysia Airlines.

Malaysia Airlines Check In

Tiada harga dan caj yang tersembunyi, perkhidmatan dan servis yang diberikan sepanjang penerbangan Berita Semasa boleh katakan berada pada kelas tersendiri.

Bagaimana pula dengan anda?

Malaysia Airlines merupakan ahli Oneworld Alliance, adalah antara syarikat penerbangan yang terkenal di Asia Tenggara.

Selaras dengan kemajuan tenologi dan peningkatan penumbang hari ini yang booking dengan mereka, Berita Semasa dimaklumkan yang mereka baru sahaja melancarkan apa yang dipanggil sebagai perkhidmatan “Malaysia Airlines check in“. Ia sememangnya memudahkan perjalanan anda untuk memulakana penerbangan anda kelak bersama Malaysia Airlines.

Jikalau sebelum ini anda perlu berbaris panjang dan lama untuk memboleh anda melakukan “check in” di kaunter ataupun tergesa-gesa ketika mahu ke lapangan terbang. Sekarang tidak lagi. Semuanya di hujung jari. Semuanya secara online. Samada terus melalui komputer, laptop ataupun melalui smartphone anda.

Apa yang perlu lakukan adalah terus pergi ke portal Malaysia Airlines dan ikuti langkah demi langkah mudah yang tertera di skrin anda.

Caranya : Malaysia Airlines Check In


Perkara Butirannya
Malaysia Airlines Check In KLIK SINI

Semuanya semudah ABC

  1. Daftar masuk
  2. Masukkan nombor rujukan booking tiket penerbangan Malaysia Airlines anda
  3. Seterusnya, Anda boleh pilih tempat duduk yang digemari
  4. Selepas itu anda sudah boleh print boarding pass untuk dibawa ke kaunter di lapangan terbang untuk tujuan check in luggage dan sebagainya

Ataupun jikalau tidak faham, boleh hubungi terus Malaysia Airlines. Mudah bukan?