≡ Menu

Live Streaming Maharaja Lawak Mega Astro Warna. Siaran Langsung Astro Mustika HD



(Kemaskini terkini pada: Jul 18, 2017)

Live Streaming Maharaja Lawak Mega Astro Warna. Siaran Langsung Astro Mustika HD

Pastinya di sini ramai peminat maharaja lawak mega 2017 yang ditayangkan setiap minggu pada hari Jumaat.

live streaming maharaja lawak

Tetapi berapa yang ada masa untuk tonton siaran langsung Maharaja Lawak Mega kadang-kadang ada yang terlepas siaran disebabkan komitmen lain.

Ada juga yang tiada saluran Astro Warna dan Astro Mustika HD untuk tonton live maharaja lawak 2017 terus di kaca televisyen. Bersama-sama ini Berita Semasa kongsikan bersama dengan anda video live Maharaja Lawak Mega 2017 Astro Warna secara online terus melalui video yang dikongsikan seperti di bawah ini.

Setakat minggu kedua, masih banyak lagi kumpulan yang belum mampu menunjukkan sengat biasa sebenar mereka lebih-lebih kumpulan yang sudah sedia popular dan senior. Itu yang diucapkan sendiri oleh juru tetap MLM.

Untuk makluman anda rancangan MLM 2017 ini dibawa secara siaran langsung oleh Astro Warna (132) dan Astro Mustika HD (134) serta Astro On The Go (warna)

Live Streaming Maharaja Lawak Mega 2017 Astro Warna. Siaran Langsung Astro Mustika HD

Selain daripada video yang Berita Semasa kongsikan di bawah ini, anda juga boleh cuba untuk semak link yang juga turut menawarkan live streaming maharaja Lawak Mega 2017 Astro Warna bagi setiap minggu daripada minggu pertama, kedua, ketiga, keempat, kelima, keenam, ketujuh……sehinggalah final Maharaja Lawak 2017 kelak.

Daripada banyak kumpulan yang tersenarai mana satu yang menjadi pilihan anda semua? Adakah…….?

Perkara Pautan
Tarikh Bermula 29 Januari 2017
Hari Jumaat
Live Streaming Maharaja Lawak KLIK SINI
Saluran Siaran Langsung Astro Warna (Saluran 132) dan Mustika HD (Saluran 134)

Kumpulan Ahli
Awok Filzah; Ain dan Ayie
Saywho Vicha; Bocil Bancin dan Agus (Indonesia)
Bocey Acey; Abam dan Fad
Bora Isa; Yan dan Mamat (Singapura)
Bos Ezad Lazim; Ajo dan Abu
Cham Along dan Azrul
Shake Amir; Bell Ngasri dan Haszmi
Chilok Chiwan; Achok dan Kamal
Enjen Raja Azri; Acong dan Yus
Xola One; Chot dan Wan Jala
Jaros Syuk (SYJ); Rahim (R2) dan Joey (Jalor)
Lol Angah; Tauke (Jambu) dan Ajak (Shiro)
Puteh Mamak dan Ali

Peserta Solo
Reza Mukmin
Kavin Jay

 

P/S : Kumpulan pelawak mana yang menjadi pilihan anda dalam pertarungan kali ini? Tahun ini tiada kelibat Jozan, Sepah yang pastinya memberikan sedikti sebanyak impak kepada mood penonton kali ini? Benarkah?

Sambung Baca Lagi Artikel Terbaik Yang Ini Pula. Ada Kaitan Dengan Yang Di Atas :

Astro Vs iFlix Vs Netflix Malaysia? Rakyat Malaysia Pilih Mana? Astro Vs iFlix Vs Netflix Malaysia? Rakyat Malaysia Pilih Mana? Dalam apa-apa industri sekalipun, perlu ada persaingan. Supaya penyedia perkhidmatan panas punggung dan menghargai pelanggan mereka ...

24 Komen Bernas di Berita Semasa… add one
  • 1 haissss 11:33 pm

    bila part iklan, clear ajee ok ajee tapi part persembahan tersangkut2 :'(

  • 2 Rayyan 11:22 pm

    Aku nye okay je …

  • 3 Adilaa 10:39 pm

    Tersangkut2 la dye punya vedio

  • 4 Anonymous 1:16 am

    l

  • 5 Anonymous 10:43 pm

    Aah luh………wangkot kt telor skali.

  • 6 Foosky3 Foosky3 10:53 pm

    Nape x Leh tengok

  • 7 Anonymous 10:56 pm

    betul betul

  • 8 Anonymous 11:03 pm

    Xbole pn

  • 9 messi 10:07 pm

    Sakai xleh tengok

  • 10 samad 10:08 pm

    Haaxleh tengok

  • 11 Anonymous 10:11 pm

    Tk blh ahhh see.. quality tk bagus!

  • 12 haslinda 10:17 pm

    Nape tak Leh tengok

  • 13 khairul fahmi 10:18 pm

    Aduhh xleh ah rosak ke tap qku

  • 14 aizam 10:19 pm

    Hai haslinda

  • 15 Anonymous 10:22 pm

    bakpe taklehhh nya!!

  • 16 Anonymous 10:39 pm

    asal tkbole bukak

  • 17 Iezad Iezad 10:52 pm

    Adoi.. sakai babun betulla.. asal ni??

  • 18 miss mimosa 10:54 pm

    Xleh tgok un

  • 19 najob 1:11 am

    hanya mangkuk ayun yang bengong memilih untuk menonton maharaja lawak mega. idiot yunkee.

  • 20 Anonymous 10:24 pm

    nape takley takngok

  • 21 Anonymous 10:24 pm

    bengagng nya nape x bole tgtk live ne mhm\

  • 22 Anonymous 12:46 am

    33

  • 23 Anonymous 10:56 pm

    x bole tgok..ngok tul laaaa

  • 24 Anonymous 8:45 pm

    ala benda free…nak elok langgan astro la…cleAR X SANGKUT2

Tinggal Komen Bernas Bagi Topik Ini