Keputusan Liga Super 2017 : Jadual Perlawanan, Result dan Carta Kedudukan?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kemaskini berita pada November 21st, 2017 pada 02:42 pm


Keputusan Liga Super 2017 : Jadual Perlawanan, Result dan Carta Kedudukan?

Akhirnya peminat bola sepak Malaysia akan disajikan dengan kehangatan untuk musim baru Liga Malaysia cukup berprestij yang menghimpunan senarai pasukan bola sepak terbaik di Malaysia sekaligus merebut Liga Super 2017 kali ini.

keputusan liga super

Pastinya banyak pasukan sudah pun memasang strategi taktikal yang lebih ampuh musim ini bagi memberikan saingan yang lebih hebat kepada juara bertahan, Johor Darul Takzim JDT yang pastinya mahu terus mengungguli carta dan kedudukan teratas sekaligus mempertahankan piala yang menjadi idaman pasukan bola sepak di Malaysia

Berdasarkan pemerhatian Berita Semasa, antara pasukan yang bakal berikan tentangan sengit untuk musim ini ialah Selangor, Terengganu, Kelantan dan juga Terengganu. Apa pula pilihan ramalan anda tentang kejuaraan, senarai carta liga dan kedudukan bagi keputusan liga super 2017 mengikut susunan daripada kedudukan teratas? Adakah……

Seperti biasa, aksi pembukaan akan dimulakan dengan perlawanan Piala Sumbangsih yang menemukan antara Johor Darul Takzim JDT dengan Selangor di Stadium Larkin yang diadakan secara siaran langsung di kaca televisyen anda sekaligus membuka tirai kempen Liga Malaysia ataupun Liga M bersama-sama perlawanan melibatkan pasukan yang lain.

Keputusan Liga Super Terkini dan Carta Kedudukan dan Perlawanan Liga?

Bersama-sama ini, Berita Semasa kongsikan untuk anda carta kedudukan dan keputusan liga Super terkini 2017 disediakan FAM yang mana akan dikemaskinikan secara automatik untuk anda semak dan check daripada masa ke semasa.

Semoga perkongsian ini membantu penggemar bola sepak Malaysia…


Senarai Pasukan Liga Super 2017
Johor Darul Ta’zim (JDT)
Felda United
Kedah
Kelantan
Melaka United
PBDKT T Team
PKNS
Pahang
Perak
Pulau Pinang
Sarawak
Selangor
Perkara Pautan
Siaran Langsung dan Live Streaming Akan dikemaskini
Jadual Keputusan dan Kedudukan Carta Piala FA KLIK SINI
Jadual Keputusan Piala Malaysia dan Kedudukan Carta KLIK SINI
Jadual Keputusan Dan Kedudukan Carta Pasukan JDT Dan Selangor KLIK SINI

Untuk check dan semakan keseluruhan jadual perlawanan Liga Super 2017 daripada bulan Februari, Mac, April, Mei, Jun, Julai, Ogos, September sehinggalah bulan Oktober 2017 lihat pada widget di atas dari masa ke semasaShare.

3 Ulasan

Leave A Reply