≡ Menu

Keputusan Liga Perdana Inggeris Terkini Musim 2017/2018(Kemaskini terkini pada: Jul 21, 2017)

Keputusan Liga Perdana Inggeris Terkini Musim 2017/2018

Inilah dia liga yang paling kompetitif di Eropah.

keputusan liga perdana inggeris

Semua peminat bola sepak Liga Inggris boleh membuat ramalan siapa yang menang siapa yang kalah yang bakal juara dan sebagainya.

Tetapi disepanjang kejohanan perlawanan liga Perdana Inggeris EPL anda akan disajikan keputusan Liga Perdana Inggeris yang cukup mendebarkan. Pasukan kuat kalah kepada pasukan lemah. Pasukan lemah mampu mengekang pasukan kuat untuk menjarakkan kedudukan masing-masing di carta liga EPL.

Ditambah dengan dengan jadual perlawanan yang cukup padat menambahkan lagi dimensi cabaran yang ada untuk setiap keputusan Liga perdana Inggeris terkini dispeanjang musim 2017/2018 ini.

Untuk musim 2017/2018 kali ini akan disertai barisan pasukan yang cukup mantap memberikan cabaran masing-masing antaranya Tottenham Hotspur, Watford, Leicester City, Liverpool, Manchester City, AFC Bournemouth, Burnley, Manchester United, Middlesbrough, Southampton, Sunderland, Swansea City, West Bromwich Albion, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Arsenal, Hull City, Stoke City dan West Ham United.

Mana satu pasukan pilihan anda kali ini bagi Liga Perdana Inggris ini?

Semak Keputusan Liga Perdana Inggeris Terkini 2017/2018

Untuk memudahkan anda semak jadual perlawanan, carta kedudukan dan check result serta keputusan Liga Inggeris terkini, kami kongsikan kepada anda widget khas seperti di bawah ini :

 

P/S : Pasukan pilihan untuk EPL adalah Manchester United. Walaubagaimanapun, nampak gayanya persembahan yoyo yang ditunjukkan tidak sepadan dengan pelaburan besar yang telah dilakukan oleh Jose Mourinho yang bernilai ratusan juta Dollar banyaknya.

Sambung Baca Lagi Artikel Terbaik Yang Ini Pula. Ada Kaitan Dengan Yang Di Atas :

Keputusan EPL Terkini Bagi Musim 2017/2018 Keputusan EPL Terkini Bagi Musim 2017/2018 Kepada peminat bolak sepak Liga perdana Inggeris EPL, musim EPL 2017/2018 menjanjikan lebih kemeriahan. Dan yang pastinya saingan itu datangnya dari kala...

1 Komen Bernas di Berita Semasa… add one
  • 1 Chan may yee 7:42 am

    為什麼我的錢還沒進

Tinggal Komen Bernas Bagi Topik Ini