Keputusan EPL Terkini Bagi Musim 2018


Keputusan EPL Terkini Bagi Musim 2017 dan musim 2018

Kepada peminat bolak sepak Liga perdana Inggeris EPL, musim EPL 2017/2018 menjanjikan lebih kemeriahan.

keputusan epl terkini

Dan yang pastinya saingan itu datangnya dari kalangan pasukan seperti Leicester, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Chelsea untuk merebut slot 4 pasukan terbaik sehingga akhir musim keputusan epl kali ini.

Bertambah menarik apabila musim EPL lagi kali ini menjanjikan pertemuan lebih ramai jurulatih “heavyweiht” yang berkelas dunia semasa sendiri. Ini termasuklah :

  • Jose Mourinho (Manchester United)
  • Liverpool (Jurgen Klopp)
  • Manchester City (Pep Guardiola)
  • Chelsea (Antoine Conte)
  • Arsenal (Arsene Wenger)

Ada peminat untuk 5 pasukan di atas? Bagi Berita Semasa pilihan tetap untuk Manchester United.

Lain-lain pasukan dalam Liga EPL adalah seperti AFC Bournemouth, Burnley, Crystal Palace, Everton, Hull City, Middlesbrough, Southampton, Stoke City, Sunderland, Swansea City, Tottenham Hotspur, Watford, West Bromwich, West Ham United.

Bagi memudahkan anda sebagi peminat tegar Liga Perdana Inggeris, Berita Semasa kongsikan aplikasi yang memudahkan anda membuat semakan keputusan EPL result, jadual EPL dan kedudukan carta terkini yang akan dikemaskinikan khas untuk anda daripada masa ke semasa berdasarkan tarikh dan hari perlawanan terkini ia berlangsung seperti yang tertera di bawah ini :

Jadual Perlawanan dan Keputusan EPL Terkini 2017/2018

Mari sama-sama saksikan sendiri di mana kedudukan pasukan kegemaran anda setakat ini


P/S : Kedudukan carta ini akan dikemaskinikan secara live dan secara langsung berdasarkan keputusan epl terkini melibatkan semua pasukan bagi musim ini.