Jimatkan Perbelanjaan Anda Dengan ShopCoupons

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jimatkan perbelanjaan anda dengan ShopCoupons

shopcoupons

Membeli-belah secara “online” bukan lagi perkara yang luar biasa bagi masyarakat di Malaysia. Sebagai contoh, Lazada Malaysia di mana digunakan oleh orang ramai untuk membeli barangan keperluan rumah dengan harga yang jauh lebih murah.

Statistik pasaran e-commerce menunjukkan anggaran sebanyak US$1,121M telah dicecah bagi tahun 2017 dan dijangka akan berkembang sebanyak 23% pada tahun 2020.

Pedagang e-commerce yang besar seperti Alibaba.com, eBay dan Amazon telah membuktikan dari masa ke semasa dimana beli-belah atas talian akan digunakan secara meluas pada masa hadapan. Dari segi statistik yang diihat pada tahun ini, tidak hairanlah kalau kita boleh melihat modal bisnes e-commerce sangat berkesan dan ia boleh menjadi tarikan kepada orang ramai.

Antara sebab-sebab masyarakat kini lebih gemar untuk berbeli-belah secara online adalah jimat masa dan lebih selesa! Kerana apa yang diperlukan hanyalah internet dan laptop atau telefon pintar. Selain dari itu, membeli-belah secara online adalah lebih murah berbanding ke kedai disebabkan tiada cas sewa dikenakan dan yang seronoknya online shopping portal ini selalu menawarkan diskaun yang menarik.

Tahukah anda bahawa anda dapat nikmati diskaun tambahan dengan menggunakan kod diskaun jika membeli-belah secara atas talian? Terdapat beberapa portal yang memberikan kod voucher dan salah satunya adalah Shopcoupons.

Anda hanya perlu mengikut langkah-langkah mudah seperti dibawah untuk dapatkan kod diskaun di Shopcoupons:-

Langkah pertama: Buka penyemak imbas web anda dan layari laman web https://shopcoupons.my. Mereka merupakan laman web kod diskaun kegemaran rakyat Malaysia kerana menyediakan lebih dari 100 kod diskaun eksklusif untuk anda!

Langkah kedua: Sebaik sahaja anda dibawa ke laman utama, anda boleh mencari laman web yang anda selalu kunjungi. Contohnya, jika anda hendak mencari voucher Lazada, anda hanya perlu taip Lazada ke dalam search box yang sedia ada di laman utama. Jika anda tidak pasti hendak kunjungi laman web yang mana, rajin-rajin lah browsing di recommended deals, mungkin ada yang jauh lebih menarik!

Langkah ketiga: Selepas anda sudah jumpa kod diskaun yang diingini, anda bolehlah klik “get code”. Tab baru akan bertimbul dan pastikan anda tidak tutup tab tersebut kerana kod akan ditunjukkan dalam masa beberapa saat sahaja. Selepas kod muncul, anda boleh salin kod tersebut hanya dengan klik copy. Jika penawaran tersebut tidak memerlukan sebarang kod, anda akan terus dibawa ke laman web tersebut untuk nikmati diskaun.

shopcoupons malaysia

Langkah keempat: Selepas anda dah menyalin kod tersebut, pergi ke laman checkout di Lazada dan tampalkan kod tersebut ke dalam ruang promo yang tersedia. Apabila anda melihat pelarasan otomatik pada jumlah yang perlu dibayar, kod diskaun tersebut berjaya digunakan. Voile! nikmati diskaun yang diberi kepada anda.


 Menariknya di Shopcoupons ni, anda tidak perlu membayar yuran keahlian untuk mendapat diskaun kod, hanya “copy and paste”.

Mudah kan?

Berjimatlah dalam perbelanjaan anda dengan menggunakan kod diskaun dari Shopcoupons!Share.

27 Comments

 1. Mintalah pertolongan dn berdoalah kpd tuhan Rabbuljalil Rabbil’alamin

 2. Adakah gula2 olh kjaan bagi penjawat awam pru 14.Ramai kakitangan kjaan menantikn khabar baik.Gula2.Betul ke?

 3. Kemungkinan pru 14 akn diadakn pada tahun hadapan semasa cuti persekolahan skitar Mac 2018

 4. Ikut pengalaman yang lepas pakjib/pm akn mengadakan pru 14 (pengundian) lebih kurang 1-2 bulan sebelum due date dan masa yg sesuai spt sekolah bercuti walau apapun senario semasa kini.

 5. Jauhi rasuah,hindari rasuah,tolak rasuah dan jgn bangga dgn rasuah antara musuh negara….

 6. Syabas sprm teruskn usha murni dan mulia anda….termasuk pencegahan spt pemahaman dn pengetahuan kpd orgramai.Jgn takut tuhan ada dn bersama org buat kebaikan.

 7. ..lagi maha sempurna kekuatannya,lagi maha perkasa dan maha waspasda

 8. .lagi maha sempurna kekuatannya,lagi maha perkasa dan maha waspada/al-Khabir

 9. Jgn lagha/lali tunaikan dn dirikn solah 5 waktu dgn sempurna. Ittaqullahafissolah

 10. Jgn lagha/lalai tunaikan dn dirikn solah 5 waktu dgn sempurna jagailahnya dgn sungguh2 krn besar manafaat antaranya untuk jiwa /hati dn kejayaan di dunia dan akhirat Ittaqullahafissolah.Belajar lagi dn jadikan hasil pengamalannya yg lebih baik lagi,

 11. Yang Maha Mengawasi, lagi yang Maha Mendengar ,yang Maha suci/Al- Quddus.

 12. Ketahuilah…dn ingat selalu..Ittaqullahafissolah,Ittaqullahafissolah,Ittaqullahafissolah

 13. What you have in your head is greater than what you have between your two legs.Remember that always. Isit right ? Surely

 14. What you have in your head is greater than what you have between your two legs.Remember that always. Isit/It is right ? Surely .Are you going to do a wrong thing again? No and thank you for the advice

 15. What you have in your head is greater than what you have between your two legs.Remember that always. Isit/Is it right ? Surely .Are you going to do a wrong thing/something sinful again? No and thank you for the advice.

Leave A Reply