Jawatan Kosong FELDA Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan


Jawatan Kosong FELDA Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan

Felda Global Ventures Holdings Berhad (FGV) merupakan syarikat global yang menjalankan perniagaan berasaskan agro yang cukup terkemuka dan juga merupakan pengeluar minyak sawit mentah (CPO) yang terbesar di dunia.

jawatan kosong felda

Mereka mempunyai operasi di 10 buah negara termasuklah Asia, Amerika Utara dan juga Eropah.

Felda Global Ventures FGV sentiasa menilai, membangun dan mengukuh modal insannya bagi memastikan mereka memiliki kakitangan yang mempunyai kompetensi dan dedikasi yang tinggi bagi membolehkan segala visi dan misi yang mereka tetapkan dapat dicapai dengan jayanya.

FGV mula disenaraikan di Bursa Saham Malaysia sejak dari tahun 2012 lagi memberikan tumpuan kepada 3 sektor perniagaan utama iaitu sektor perladangan, Logistik dan lain-lain sektor serta sektor gula.

Dengan lebih daripada 19,000 kakitangan yang terlibat bersama-sama dalam Kumpulan Felda Global Ventures ini, mereka berhasrat mahu menjadi salah satu 10 konglomerat perniagaan terulung di dunia menjelang 2020.

FGV sentiasa mencari bakat yang dapat menyumbang secara positif kepada kumpulan mereka. Lebih banyak kemahiran dari pelbagai bidang diperlukan untuk mencapai misi besar mereka, menyokong dan melaksanakan rancangannya.

Terkini, Felda mempelawa dikalangan anda berminat untuk mohon jawatan kosong Felda yang terkini. Jangan terlepas peluang keemasan ini.

Jawatan Kosong Felda Malaysia Yang Terkini


Perkara Butirannya
Permohonan Jawatan Kosong Felda Online KLIK SINI