Jawatan Kosong DBKL : Iklan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur


Jawatan Kosong DBKL Dewan Bandaraya Kuala Lumpur

Dengan jumlah pembangunan dan jumlah yang berhijarah dan tinggal di bandar besar seperti Kuala Lumpur semakin meningkat daripada hari ke sehari, maknanya semakin bertambahlah kerja yang boleh diuruskan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur DBKL.

jawatan kosong dbkl

Oleh itu sekarang, DBKL sedang memperkemaskan pasukan pengurusan mereka dengan mengambil kakitangan baru bagi mengisi iklan jawatan kosong DBKL yang terkini

Senarai Jawatan Kosong DBKL


Senarai Jawatan
ARKITEK LANDSKAP GRED J41 (KONTRAK/TETAP)
JURUTERA MEKANIKAL GRED J41 (KONTRAK/TETAP)
PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G29 (KONTRAK/TETAP)
PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN GRED U29 (KONTRAK/TETAP)
PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19 (KONTRAK/TETAP)

Jikalau anda benar-benar berminat, boleh semak butiran yang kami kongsikan melalui pautan PENTING yang kami letakkan pada jadual di bawah ini.

Cara memohon mudah sahaja. Yang bagus Dewan Bandaraya Kuala menyediakan portal untuk menerima permohonan jawatan kosong DBKL secara online. Dan sudah semestinya jikalau anda baru pertama ingin cuba hantar permohonan online, anda mesti daftar terlebih dahulu akaun melalui sistem pengambilan tersebut

Perkara Butirannya
Butiran lengkap Iklan Terkini KLIK SINI
Permohonan online KLIK SINI

Pastikan setiap permohonan yang anda lakukan diisi dengan dengan maklumat yang terkini dan tepat. Jikalau tidak sia-sialah usaha permohonan anda. Jadi jangan cuai ketika isi dan hantar permohonan online.

Jikalau lulus dan berjaya anda akan dipanggil. Nantikan