Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 2017


Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 2017 Peta lakar

borang soal selidik geografi

Tahun 2014 merupakan tahun pertama dilaksanakan Peperiksaan Pentaksiran Tingkatan 3 PT3 bagi menggantikan Peperiksaan Menengah Rendah PMR yang diamalkan dan dilaksanakan selama ini dan dalam pada masa yang sama pelajar dan guru dilihat tidak mempunyai masa yang mencukupi untuk membuat persedian secukupnya.

Bagi Tugasan Geografi PT3, pelajar Tingkatan 3 dikehendaki menyertakan bersama borang soal selidik Geografik PT3 sebagai salah satu mekanisme kajian yang dijalankan berdasarkan tajuk yang telah dipilih anda.

Bersama-sama ini Berita Semasa kongsikan kepada anda contoh borang Soal Selidik Geografi PT3 yang mana format kaedah kes kajian yang anda jalankan membantu anda menyiapkan tugasan yang telah diberikan kepada anda.

Seperti yang pelajar Tingkatan 3 sedia maklum, anda dikehendaki untuk turun padang untuk pergi membuat dan menjalankan kajian lapangan mengenai tajuk yang diberikan dengan melakukan temubual, kajian, soal selidik di sekitar tempat tinggal atau sekitar sekolah anda sendiri.

Mungkin anda boleh mix and match dengan contoh yang Berita Semasa kongsikan di sini dengan idea atau contoh yang lain bagi menghasilkan satu borang soal selidik Geografi PT3 yang terbaik buat Tugasan anda siapkan kelak.

Contoh Borang Soal Selidik  Geografi PT3 2017

Berita Semasa kongsikan beberapa contoh terbaik sepertimana dikongsikan melalui pautan di jadual bawah untuk rujukan anda semua.

Perkara Pautan dan Butirannya
Contoh Borang Soal Selidik Pencemaran Udara 2014 KLIK SINI
Contoh Borang Soal Selidik Kegiatan Ekonomi 2015 KLIK SINI
Contoh Soal Selidik Geografi PT3 2016 Pengangkutan Awam KLIK SINI
TERKINI; Contoh Borang Soal Selidik Geografi PT3 2017 Peta Lakar Ada di artikel ini

 

Di bawah Berita Semasa kongsikan pertama contoh borang soal selidik Geografi Pt3 2017 yang melibatkan tajuk anda kali ini iaitu ‘Peta Lakar’. Ada 1 contoh kesemuanya melibatkan 1 gambar seperti di bawah. KLIK :

Jumlah contoh akan ditambah. Semak kemaksini daripada masa ke semasa

PP/S : Semoga perkongsian ini membantu anda menyiapkan tugasan yang diberikan sebaik yang mungkin…Di bawah ini Berita Semasa kongsikan conth borang soal seldik Geografi bagi tahun-tahun sebelumnya untuk membantu anda membuat rujukan tambahan dan perbandingan