Amalina Che Bakri : Video Jawapan Daripadanya Melalui Skype


Amalina Che Bakri : Video Jawapan Daripada Nur Amalina Sendiri Melalui Skype

Kontroversi demo kontroversi yang diterima oleh Nur Amalina Che Bakri menyebabkan media terpanggil untuk menjemputnya memberikan sedikit kenyataan balas mengenai perkembangan terbaru beliau di luar negara sana.

amalina

Akhirnya Nur Amalina Che Bakri yang ketika ini berada di UK baru sebentar tadi telah pun memberikan jawapan balas melalui bantuan Skype yang dilakukan oleh kalangan wartawan tempatan sendiri di rumah keluarga Nur Amalina Che Bakri di Kota Tinggi, Johor.

Berikut Adalah Jawapan Nur Amalina Che Bakri Sendiri

“Kepada anda yang berada di luar sana, jangan risau, jangan bimbang, im doing fine here, terima kasih kepada semua nasihat yang anda berikan kepada amalina, saya akan jadikan iktibar dan teladan. tapi ada komen yang sedikit mencalarkan hati amalina. if you want to give me advice harap janganlah terlalu emosi hingga babitkan ibubapa, keluarga,” kata pelajar cemerlang Sijil Pelajaran Malaysia 2005 yang memperolehi keputusan SPM 17A1, Nur Amalina Che Bakri.

Kumpulan wartawan tempatan dari TV9, Astro Awani, Harian Metro, Sinar Harian, Berita Harian dan Utusan Malaysia sebentar tadi berpeluang menemubual Nur Amalina Che Bakri di rumah ibunya di Kota Tinggi, Johor bagi mendapatkan gambaran jelas mengenai pelbagai tohmahan di media sosial mengenai perkembangan terkini dirinya yang masih berada di United Kingdom.

Mana yang baik, mana yang kurang baik saudari Nur Amalina Che Bakri sendiri boleh nilaikan. Cukup sekadar beliau sudah sedia maklum, dan bersedia menerima teguran untuk berubah ke arah yang lebih baik. Alhamdulillah.

P/S : Sekarang ini, kita doakan sahaja yang terbaik untuk kejayaan saudari Nur Amalina Che Bakri di sana. Semoga pulang dan menyumbang bakti beliau kepada Malaysia kelak. Insyaallah.

PP/S : Kelibat Nur Amalina Che Bakri buat pertama kalinya di Skype boleh anda tonton pada video di bawah ini.