≡ Menu

About

Berdasarkan sejarah, Berita Semasa mula ditubuhkan pada tahun 2009, di mana pada masa itu sudah mula tercari-cari maklumat tambahan, isu semasa dan berita terkini di Malaysia yang disampaikan secara santai berserta fakta yang tidak boleh dikompromi sama sekali untuk diperbincangan bersama rakyat Malaysia tanpa sebarang prejudis.

Maka bermulalah pada masa itu sehingga ke hari ini, Berita Semasa terus menerus menerbitkan artikel dan laporan berita yang berkualiti tinggi bagi memastikan setiap isu semasa dan berita terkini yang sedang hangat diperbincangkan, rakyat Malaysia mendapat satu isi yang lain daripada segi info dan penyampaian berita yang tidak kan menyebelahi mana-mana pihak berbanding media arus perdana.

Hari ini genap 7 tahun Berita Semasa ditubuhkan sebagai wadah untuk rakyat Malaysia berdiskusi untuk topik Berita Ekonomi Malaysia, Berita Malaysia dan juga Isu Semasa.

Anda dijemput juga untuk melanggan :

  • Sertai Fan Berita Semasa di laman Facebook (340,000++ fan BS)
  • Sertai & menjadi follower sebahagian daripada sejumlah lebih 15,700 follower Twitter Berita Semasa

P/S : Oleh itu, jika anda sudah mengetahui kewujudan portal Berita Semasa ini, diharap dapat menyebarkannya dan mewarwarkan dikalangan komuniti terdekat anda.

Sekian.

Salam Informasi,

CEO & Co Founder Portal
Berita Semasa

  • www.beritasemasa.com.my
  • www.beritasemasa.com