Jadual Gaji 2014 Kerajaan (Pembayaran Kakitangan Awam)

{ 10 }

jadual gaji 2014

Jadual Gaji 2014 : Sekejap rasanya masa berlalu. Tahun 2013 telah melabuhkan tirainya.

Bagi kakitangan awam, seperti biasa anda boleh mula semak Jadual gaji 2014 kerajaan (pembayaran kakitangan awam) yang telah pun dikeluarkan oleh pihak Jabatan Akauntan Negara (ANM). Pekeliling jadual tarikh pembayaran kakitangan awam 2014 boleh anda semak di sini…

Jadual Gaji 2014 Kerajaan & Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam

  1. Gaji Bulan Januari : 23 Januari 2014 (Khamis) – Tahun Baru Cina (31 Jan – 1 Feb 2014)
  2. Gaji Bulan Februari : 25 Februari 2014 (Selasa) -
  3. Gaji Bulan Mac : 25 Mac 2014 (Selasa)
  4. Gaji Bulan April : 24 April 2014 (Khamis)
  5. Gaji Bulan Mei : 22 Mei 2014 (Khamis) – Pesta Kaamatan (30 – 31 Mei 2014)
  6. Gaji Bulan Jun : 25 Jun 2014 (Rabu) – Hari Gawai (1 – 2 Jun 2014)
  7. Gaji Bulan Julai : 22 Julai 2014 (Selasa) – Hari Raya Puasa (28 – 29 Julai 2014)
  8. Gaji Bulan Ogos : 25 Ogos 2014 (Isnin)
  9. Gaji Bulan September : 25 September 2014 (Khamis)
  10. Gaji Bulan Oktober : 16 Oktober 2014 (Khamis) – Deepavali (23 Oktober 2014)
  11. Gaji Bulan November : 25 November 2014 (Selasa)
  12. Gaji Bulan Disember : 18 Disember 2014 (Khamis) – Hari Krismas (25 Disember 2014)

Download Jadual Gaji 2014 Kerajaan (Kakitangan Awam)

Jadual Pembayaran Gaji 2014

Jikalau anda mahu download Jadual Gaji 2014 kakitangan awam ini, sila KLIK LINK ini :

Download Jadual Gaji 2014 Kakitangan Awam

Jadual Gaji 2014 kerajaan sedikit sebanyak bakal membantu kalangan penjawat awam dan kakitangan awam bagi merancang pengurusan kewangan masing-masing di sepanjang tahun 2014 kali ini terutamanya melibatkan promosi dan tawaran hebat daripada mana-mana pasaraya yang menguji kesabaran ketika berbelanja…..


KONGSIKAN & SEBARKAN...

{ 10 Pendapat Bernas… Dikongsikan Setakat ini… add one }

  • Kawan Senah January 9, 2014, 3:45 pm

    Kami nak naik gaji la, bukannya jadual gaji.

    Balas Komen Ini
    • ewah ewah January 9, 2014, 3:55 pm

      ewah ewahhhhhhh

      Balas Komen Ini
    • Anonymous July 4, 2014, 5:08 am

      Kna bnyak bersabar la…. bln2 puasa ni….

      Balas Komen Ini
  • Anonymous January 9, 2014, 11:12 pm

    Ada Pra Sekolah meminta sumbangan Ibu bapa RM 20 seorang murid.untu apa duit itu?

    Balas Komen Ini
    • Anonymous February 27, 2014, 1:28 pm

      Bayar je la, tahu la guru pra tu nak buat apa, utk kebaikan anak2 pra juga, kalau dia seleweng, buat laporan.

      Balas Komen Ini
      • Anonymous October 15, 2014, 4:08 am

        Setuju tu. Cikgu nk buat program mesti ada duit modal. Sangka baik.

        Balas Komen Ini
    • murid pra December 17, 2014, 6:59 am

      Ikut pengalaman berurusan dgn pra, cikgu bagitau ibu bapa tentang kegunaan duit yg diminta masa mesyuarat pra. Pentadbir pun ada sama. Kalau sekolah anak saya, duit rm15 diminta untuk sambutan birthday dan hadiah murid. Cikgu tanya ibu bapa setuju atau tak…kalau x setuju, cikgu tak kutip……jadi sambut birthday pun xda la…..

      Balas Komen Ini
  • Anonymous March 9, 2014, 10:36 pm

    haha

    Balas Komen Ini
  • Anonymous December 16, 2014, 8:17 pm

    baru mtk rm20…dh berkira…

    Balas Komen Ini
    • anonymous December 17, 2014, 6:54 am

      Tau xpa…cikgu pra tu mungkin dah habis beratus beribu duit gaji sendiri utk anak orang lain tak ungkit pun…sangka baik

      Balas Komen Ini

Leave a Comment