Gambar Ariel Sharon Mati Penyembelih Palestin. Akhirnya Mati Selepas 8 Tahun Koma!

Gambar Ariel Sharon Mati Penyembelih Palestin. Akhirnya Mati Selepas 8 Tahun Koma!

Akhirnya selepas 8 tahun berperang dengan kematian (koma) ibarat mayat hidup, seorang lelaki yang terkenal dengan kekejaman dan bertindak zalim kepada rakyat Islam, Ariel Sharon telah mati.

Ariel Sharon matiAriel Sharon Mati : Kisah Kekejamannya?

 1. Ariel Sharon bekas Perdana Menteri Israel sejak dari 7 Mac 2001 hingga 14 April 2006.
 2. Ketika menjadi pemimpin tertinggi Israel, Ariel Sharon dipandang mula para pengikutnya kerana mengganggap Ariel Sharon banyak mempertahankan keamanan Israel tanpa mengorbankan satu nyawa penduduk Israel. Sebaliknya, rakyat Palestin yang beragama Islam ditukar menjadi korban.
 3. Ariel Sharon bertanggungjawab sepenuhnya di atas kematian beribu-ribu rakyat Sabra dan Shatila untuk mengusir rakyat Palestin pada Perang Lubnan 1982
 4. Pada 14 Disember 2001, Perang Lubnan 1982, bertindak ‘memenjarakan’ pemimpin pejuang pembebasan Palestin (PLO), Yasser Arafat di dalam pejabatnya di Ramallah kerana menggalakkan pejuang Palestin menyerang Yahudi. Bala tentera Israel yang dilengkapi dengan kereta kebal mengepung pejabat Arafat 24 jam sehari serta memotong bekalan elektrik.
 5. Sewaktu Arafat terpenjara, Ariel Sharon terus mengarahkan pihak tentara Israel mengganas, membunuh pejuang serta rakyat awam Palestin dan meruntuhkan kediaman mereka.

gambar Ariel Sharon

KLIK : Serangan Komando Israel terhadap Konvoi bantuan Gaza

Keadaan Sebelum Ariel Sharon Mati :

 1. Berita terkini yang diperolehi, diberitahu setakat ini Tubuh Ariel Sharon terbaring lesu di atas katil tanpa sebarang pergerakan. Walaupun Ariel Sharon masih lagi bernafas, tetapi keadaan dirinya tidak ubah seperti mayat hidup
 2. Berat badan Ariel Sharon menyusut teruk dan hanya tinggal 15 kilogram sahaja berbanding dahulu yang mempunyai tubuh badan gempal.
 3. Ariel Sharon mengalami penyumbatan di bahagian otak yang menyebabkan lumpuh seluruh badan dan akhirnya koma.
 4. Keadaannya semakin serius memandangkan badannya kian mereput dan membusuk akibat jangkitan kuman walaupun masih bernyawa.
 5. Dia kemudian dipindahkan ke Chaim Sherba Medical Center.
 6. Bahagian ususnya yang membusuk dan merebak ke seluruh bahagian lain sehingga mereka terpaksa memotong bahagian-bahagian yang mereput untuk mengelakkannya menjadi semakin parah.
 7. Ariel Sharon sudah jadi umpama mumia firaun atau mumia hidup. Hidup terpenjara dalam jasad yang sudah membusuk!

Gambar Ariel Sharon Mati

P/S : Allah panjangkan umur Ariel Sharon untuk dia merasa seksa di dunia dan mati pada umur 85 tahun…..dan tunjukkan kepada dunia, inilah antara pengajaran untuk yang zalim kepada umat Islam.


Kongsi dan Viralkan!

Sambung Baca Lagi Artikel Terbaik Yang Ini Pula. Ada Kaitan Dengan Yang Di Atas :

Boikot Produk Israel : Jom Boikot Mcdonald McD Malaysia. Setuju atau Tidak? Boikot Produk Israel : Jom Boikot Mcdonald McD Malaysia. Setuju atau Tidak? Kalau tengok di internet sekarang sana sini menunjukkan protes boikot Israel terutamanya perniagaan McDonald Malaysia. Se...
{ 18 Komen Bernas di Berita Semasa… add one }
 • senah senget Jan 13, 2014, 12:10 pm

  Alhamdulillah dia pergi !!! pembunuh kemanusiaan, anak kecil ibu mengandung dan wanita… semoga Allah memberi balasan atas perlakuannya..

  Azab di dunia sudah terasa, tunggu azab di akhirat menjelma…

  Jutaan Muslim mendoakan kehancuran zionis selama2nya…

  • males sia Oct 20, 2014, 2:12 pm

   Akhirnya curut yahudi nih mati juga. kayaknya belatung dan cacing nak hajr dia nanti

 • senah senget Jan 13, 2014, 12:11 pm

  Menunggu tibanya Bush dan pemimpin sekutu zionis yang lain merasai seperti Ariel…Aaaaaminnn

 • wahid Jan 14, 2014, 12:59 pm

  “Allah memberi pengajaran kepada kamu, supaya kamu tidak mengulangi perbuatan yang sedemikian ini selama-lamanya, jika betul kamu orang-orang yang beriman.”
  (Surah An-Nuur [24]:ayat17)

 • Anonymous Jan 14, 2014, 1:18 pm

  celaka ni dah mati.pahni azab tuhan menanti.doa org palestin doa org teraniaya..

 • asan Jan 16, 2014, 3:17 pm

  ariel sharon sblm dia mati tuhan seksa dia dlm keadaan koma.walau dlm koma tu dia terasa seksa yg sangat pedih oleh allah swt terhadapnya.skrg dia sudag dia sudah mati rohnya tetap di azab dgn seksa kubur hinga hari kiamat.hanya dia yg merasai nya.allahuakbar.

  • hmmm Jan 27, 2014, 3:17 pm

   wallahualam…. hanya Allah yang tahu… kita nampak secara fizikal saja dia diseksa… di dunia akhirat, kita tak tau… cuma Allah saja tau.. bukan hak kita untuk mengadili…

  • auniesbell Oct 9, 2014, 8:59 pm

   tidak dpt lari dri balasan allah

 • laki tiri senah Jan 18, 2014, 10:32 am

  Alhamdulillah…semoga roh. Sicelaka tu akan terus kenetaka jahannam bersama2 dgn pemimpin2 UMNO BN yg zalim,rasuah,menipu wang rakyat. Baham duit zakat,PKFZ,scopean,jual enjin jet,lembu fidlot,dll.

 • Nyata Jan 23, 2014, 8:19 am

  Hidup mati di tangan Tuhan.Kita yang mengasihi Tuhan,menyerahkan secara total dia kedalam tangan Tuhan.Jangan kita mengadili.Amen.

 • anonymous Jan 27, 2014, 7:07 am

  x de kne mengena ngan umno laa laki tiri senah . awat bodoh sgt . jgn laa babitkn bnde yg x de kne mengena . komen nia pki otak . ang nieh komen cm bgos sgt . tp,otak letak kt lutot . -,-

 • Anonymous Feb 14, 2014, 4:24 pm

  ,

 • Anonymous Jul 6, 2014, 3:38 pm

  Sama macam Mustafa Kemal Atartuk

 • Al-Qassam Aug 20, 2014, 12:38 pm

  mampus lah engkau wahai yahudi lahanat….

 • Gaza Aug 20, 2014, 12:39 pm

  mati lah engkau yahudi

 • hamba Allah Sep 5, 2014, 1:27 pm

  Syukur kepada Allah kerana kita ditakdirkan hidup sebagai seorang Islam… mudah2an kita juga mati dalam sebagai seorang Islam. Amen.

 • anonymous Jan 4, 2015, 2:02 am

  Memang termaktub dlm Al-Quran, Yahudi adalah musuh Islam yg nyata, mereka mengagungkan bangsa mereka dgn mengatakan bangsa yahudi adalah bijak, cantik, mulia dsb. Tapi mereka begitu sombong dan angkuh hingga tidak mahu menerima nabi akhir zaman iaitu Nabi Muhammad saw sepertimana telah diwahyukan dlm kitab terdahulu iaitu kitab Taurat dan injil

 • Anonymous Jul 23, 2015, 1:09 pm

  ….

Tinggal Komen Bernas Bagi Topik Ini

shares